Het werken met verschillende metalen

Staal, aluminium of RVS.

Ik werk graag met verschillende metalen. Of het nu staal, aluminium of RVS is. Het meest uitdagend zijn de unieke opdrachten waarvan ik  er dan 1 produceer. Unieke opdrachten voor unieke mensen.

Ik zet mijn kennis, creativiteit en zorgvuldigheid graag in voor de ontwikkeling en productie van onder andere een onderstel voor een tafel, bureau, badkameraccessoires, hekwerken, balustrades, kookeiland, keukenbladen, reclamezuilen, trapleuningen, overkappingen, machinerondelen, motoren, deuren, boten en wat al niet meer. Ik vervul bij voorkeur particuliere opdrachten en bedrijfsmatige projecten op het gebied van lassen, constructiebank-werkzaamheden, samenstellen en productie.

Ik heb ervaring met de volgende lasprocessen: BMBE, MIG, MAG,TIG/Aluminium, TIG/rvs.

• Met mijn ervaring lever ik laswerk wat kan voldoen aan hoge visuele eisen. Werk graag zelfstandig, kan dus werktekeningen lezen en samenstellen. Als het project er zich voor leent, ben ik niet te beroerd om de verantwoordelijkheid te dragen en andere mensen beter te maken.

• Als constructiebankwerker geniet ik van mijn technisch vernuft en handigheid met betrekking tot de werkzaamheden zoals zagen, walsen, boren en monteren.Albert Koetsier, Meester in Staal.
met de K van Kwaliteit. Bel gerust: 06 305 800 18 of mail naar info@meesterinstaal.nl

Neem nu contact op met Albert K.